Коледното тържество

След проведени разговори с родители по повод организиране на Коледно парти за децата от първи Б клас започвам събирането на сумата от 5 лева на дете. Някой ако има вече конкретно предложение за тържеството да се обърне към мен Дени-майка на Вальо. Телефонът ми е 0887 156 005. В понеделник бащата на Вальо- Владимир от 7 и 30 до 8 часа ще започне събирането на парите.Остават две седмици, в които трябва да организираме празника на децата!Поздрави Дени!

Реклами

2 отговора на “Коледното тържество

  1. От театър Велинови за 20 декември от 12 и 30 до 13 и 30 за по 10 лева на дете предлагат диджей, аниматор, игри за забавление и рисунки на лицата, не е много, защото по голямата част от фирмите искат повече пари. Велинови предложиха да дойдат на място, както и да заведем децата в театралното им студио в бл. 302.Предложението за сума 5 лева на дете, според мен няма да ни стигне за хубаво парти, разчитам на родителите да помислят за организацията. Аз ще събера тази сума и се надявам на съдействие и инициатива.Очаквам предложения! С част от парите ще подготвим подаръчета за децата.Много е важно да се уточни точна дата и час.Кой и как ще осигури почерпката, също. Ако имате предложения кой и как ще занимава децата пишете, аниматор, музика и т. н.И за какво точно да оползотворим сумата.Моля ви, пишете!

  2. Аз съм съгласна с предложението за 10 лева и аниматор, рисувани лица и т.н. Щом 10 лева искат само Велинови, трябва да се събират повече от 10 за почерпка или подарък. Точна дата и час няма да можем ние сами да уточним. Трябва да се говори с г-жа Стоева по този въпрос.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s